dilluns, 4 d’octubre del 2010

ICV-EUiA de Rubí participa a la manifestació en contra del Quart Cinturó

Els ecosocialistes consideren que el traçat d’aquesta via no respon a les necessitats actuals i suposa una agressió al medi natural


Una delegació d’ICV-EUiA de Rubí va participar el passat dissabte a la manifestació en contra del Quart cinturó que va tenir lloc a Sabadell. Marta Ribas, cap de llista de la coalició, va estar acompanyada d’altres representants de la coalició de la comarca i de la secció nacional, així com de l’ex alcaldessa de Rubí i futura diputada al Congrés, Núria Buenaventura.

ICV-EUiA defensa la Ronda del Vallès que permetrà l’entrada i la sortida de mercaderies als polígons i rebutja el Quart cinturó, una infraestructura, que respon a una lògica dels anys 70 i 80 i, a més, no respecta l’estudi d’avaluació ambiental. Els ecosocialistes aposten per donar prioritat a les infrastrutures ferroviàries, i traçar noves carreteres “només quan sigui absolutament necessari”.

Joan Herrera, candidat d’ICV a les eleccions al Parlament, també va assistir a la manifestació, i va qualificar d’”indecent i inacceptable” que el ministre de Foment de l’estat, José Blanco, “imposi el Quart cinturó mentre posposa altre projectes ferroviaris”, com l’arribada del ferrocarril al port de Barcelona.

La coalició reclama que es faci un Pla de Mobilitat del Vallès, que aposti clarament pel transport públic; i també que es respecti la planificació del Pla Territorial Metropolità.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada