dimecres, 28 de setembre del 2011

Marta Ribas: “No es cert que pactar amb CiU sigui l’única opció del PSC per fer un govern en majoria a Rubí”

ICV-EUiA demana responsabilitats per les obres de l’Espona, que presenten problemes d’insonorització


Francesc Hinojosa i Marta Ribas. Imatge cedida per Ràdio Rubí (c).


La portaveu del grup municipal, Marta Ribas, ha recordat que “CiU no és l’única opció de pacte per al PSC a Rubí”. Des de les passades eleccions municipals, el PSC governa a la ciutat en minoria, tot i que s’havien iniciat converses per un possible pacte de govern amb ICV¬-EUiA. “Hem de recordar que aquestes converses es van trencar perquè el govern va posar sobre la taula un informe policial, al qual se’ns acusava de l’escridassada que vam rebre totes les persones assistents al ple d’investidura”, explicava Ribas. “Si no s’ha intentat tenir a Rubí un govern majoritari d’esquerres, com va votar la cutadania, és perquè el PSC no ha volgut”.

Tot i que aquestes converses no s’han reprès, la portaveu d’ICV-EUiA s’ha mostrat disposada a pactar el vot favorable a les ordenances fiscals i el pressupost del 2012, “sempre que prioritzin polítiques d’esquerres, o sigui, els drets socials dels qui pitjor ho estan passant i el manteniment dels serveis públics que garanteixen aquests drets”.

Responsabilitats polítiques
Des d’ICV-EUiA també s’han demanat responsabilitats “polítiques” pels problemes d’insonrtizació de l’edifici de l’Espona. Uns problemes, que deixaran l’Esbart Dansaire de Rubí un curs més a la seva ubicació actual, a l’edifici de l’Escardivol. “Volem saber perquè la reforma de l’Espona no es va fer bé”, apunta Ribas, “i sobretot volem saber quines són les conseqüències econòmiques que això tindrà, i com afectarà altres projectes” com per exemple, l’ampliació de l’Escola d’Art, aturada fins que l’Esbart no es traslladi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada