dimecres, 2 de novembre del 2011

ICV-EUiA planteja una campanya “per plantar cara” als responsables de la crisi


L’acte principal a la ciutat serà un dinar amb agents sindicals i la presència del candidat per Barcelona, Joan Coscubiela
La coalició d’ICV-EUiA de Rubí ha presentat aquest matí la campanya electoral per als comicis del 20-N. “Serà una campanya molt ideològica, amb la que volem plantar cara als responsables de la crisi”, explicava Marta Ribas, número quatre per Barcelona i portaveu del grup municipal d’ICV-EUiA, “sobretot a aquells que amb aquesta excusa volen retallar els drets socials, laborals i democràtics de tots i totes”.
Amb el lema “...i a sobre hem de callar”, la coalició pretén traslladar a la ciutadania decebuda amb la política que “el vot també és un forma de plantar cara i d’expressar el malestar amb les polítiques dominants”
Amb aquests objectius, la coalició es planteja una campanya “austera, amb molt de carrer”. L’acte central de la campanya a la ciutat serà un dinar amb actors sindicals de tota la comarca, i el candidat per Barcelona, Joan Coscubiela. L’Acte tindrà lloc divendres 4 de novembre, a partir de les 13:30 hores, al restaurant Dolomiti, al Hotel Sant Pere II (carrer riu Segre, 27, Rubí).
A més, s’organitzaran cinc paradetes informatives de carrer a diferents punts de la ciutat. “A cadascuna de les parades donarem un missatge sobre els temes principals de la nostra campanya:  ocupació i lluita contra l’atur, reforma fiscal, canvi del model energètic, reforç de la democràcia i encaix de Catalunya a l’estat espanyol”.
Com és habitual, la campanya començarà la mitjanit de dijous 3 de novembre, amb l’enganxada de cartells, que tindrà lloc davant el Centre Cívic de Can Fatjó. 
“En aquestes eleccions ens juguem no només qui governarà el país, sinó també el manteniment de l’estat del benestar”, ha recordat Ribas, que apunta que ICV-EUiA vol aconseguir “que la gent d’esquerres no es quedi a casa el 20-N i protesti, com ja ho fa d’altres maneres, també amb el seu vot”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada