dimecres, 13 d’octubre del 2010

El regidor Ivan Hernáez, candidat a les llistes d’ICV-EUiA al Parlament de Catalunya

És un dels 15 candidats i candidates del Vallès Occidental inclosos a la llista de la coalició roig i verda

Iván Hernáez junt amb la portaveu del grup municipal, Marta Ribas.


El regidor d’Esquerra Unida a Rubí Ivan Hernáez ocupa el lloc número 28 a la llista d’ICV-EUiA de la província de Barcelona per a les properes eleccions autonòmiques del 28 de novembre.
De 30 anys, Hernáez és Diplomat en Educació Social, ha treballat en l’àmbit associatiu i també en projectes diversos amb dones víctimes de violència o infants en situació de risc. Actualment és soci d’una cooperativa dedicada a l’atenció de persones amb risc d’exclusió. Vinculat també a associacions i moviments socials de Rubí. Des del 2007 és regidor a l’ajuntament de Rubí i membre de l’executiva local d’EUiA al municipi. També és membre del Consell Nacional del partit.

15 candidats i candidates del Vallès Occidental
Ivan Hernáez és un dels 15 candidats i candidates del Vallès Occidental inclosos en la llista de la coalició. Entre ells hi ha referents clars del municipalisme a la comarca - com Carme Garcia (Sabadell), Isabel Garcia (Santa Perpètua)  o Toni Morral (Cerdanyola)- i també referents socials – del sindicalisme, com Joan Alcàntara, de l’ensenyament, com Elena Dinarès, o de la nova ciutadania, com Malika Zedzaui o Juan Carlos Villamizar.
Segons Hernáez, ICV-EUiA es presenta a aquests comicis “com el referent de l’esquerra i l’ecologisme polític i social”, i amb l’objectiu  d’incidir en les polítiques, sigui des del govern o des de l’oposició, per transformar el model econòmic i per estar al costat de la gent que més pateix les conseqüències de la crisi”

Cap de llista renovat
La llista completa de la coalició al Parlament de Catalunya es va aprovar dimarts. A la província de Barcelona l’encapçala el nou cap de llista, Joan Herrera, seguit de Dolors Camats, Jordi Miralles (EUiA), Jaume Bosch, Laia Ortiz, Laura Massana, Salvador Milà, Mercè Civit (EUiA), Josep Vendrell i Llorenç Artigas, alcalde de Vilassar de Dalt i candidat de l’Entesa pel Progrés Municipal (EPM).  La candidatura per Girona l’encapçala Joan Boada; per Lleida, Francesc Pané, i per Tarragona, Hortènsia Grau.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada