dilluns, 21 de novembre del 2011

ICV-EUiA demanarà el compromís de les administracions de mantenir la despesa en els programes contra la violència de gènere

Els ecosocialistes portaran una moció al Ple Municipal de novembre, amb motiu de la celebració del Dia Internacional per l’Eradicació de la Violència Masclista


El grup municipal d’Iniciativa per Catalunya-Esquerra Unida i Alternativa portarà al Ple del mes de novembre una moció per reclamar a les administracions públiques que mantinguin les dotacions pressupostàries dedicades a la lluita per eradicar la violència masclista.

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional per l’Eradicació de la Vilència Masclista, la coalició torna a reivindicar “el rebuig i la condemna de les situacions de violència que pateixen les dones”. Davant la important retallada de drets que està patint la ciutadania, ICV-EUiA reclama que “totes les administracions públiques mantinguin el suport a la lluita en contra d’aquesta violència”, en paraules de Marta Ribas, portaveu del grup municipal a la ciutat.


La moció que es portarà al Ple, demana que s’insti al Govern espanyol, a la Generalitat i al ma-teix Ajuntament a comprometre’s en mantenir les dotacions pressupostàries dedicades a la llui-ta per a la eradicació de la violència masclista als pressupostos del 2012”, i a mantenir els pro-grames d’atenció i recuperació a les dones víctimes de violència. El text també demana que es mantingui el Programa de Seguretat contra la Violència Masclista, una eina en matèria policial que el Govern català ja ha anunciat que retirarà. “El Programa ha permés que es fessin aven-ços importants en matèria de prevenció i seguretat, eliminar-lo, o pretendre que funcioni junt amb programes dirigits a altres violències, és un error”, explica Ribas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada