dimarts, 27 de març del 2012

ICV-EUiA de Rubí fa suport a la Vaga General del 29 de març


A banda de participar en les activitats de carrer per difondre els motius de la vaga, el grup municipal presenta una moció al Ple instant l’equip de govern a destinar a finalitats socials els diners que es descompti als treballadors i treballadores i als càrrecs polítics que secundin la vaga. A la moció també s’hi han sumat PSC i ERC.


Els 3 regidors/es del Grup Municipal d’ICV-EUiA faran suport a la Vaga General del 29 de març, i participaran al costat de la ciutadania de les mobilitzacions convocades durant la jornada de Vaga. Per a ICV-EUiA aquesta és una vaga dels treballadors i treballadores, però també del conjunt de la ciutadania, “no només per dir NO a la reforma laboral, a les retallades o a les polítiques de dretes, sinó per dir SÍ al treball digne, a la inversió en educació i salut, al dret a l’habitatge, a un nou model productiu que generi feina de qualitat i a fer pagar als estafadors i els especuladors per la crisi que ells han creat”, segons la portaveu ecosocialista, Marta Ribas.

En aquest sentit, el grup municipal d’ICV-EUiA presenta una moció al Ple d’aquest dimecres on es referma el convenciment que la Reforma Laboral, aprovada pel govern del PP, “és una mesura injusta, inútil i ineficaç, que afectarà negativament les condicions laborals i el benestar de la majoria de rubinencs i rubinenques i no donarà solució als milers d’aturats i aturades de la nostra ciutat”, segons Ribas. A la moció, que també queda presentada per PSC i ERC, es demana a l’equip de govern fer suport a la Vaga i destinar el 100% dels ingressos extraordinaris derivats del descompte aplicat en les nòmines dels treballadors i treballadores municipals que secundin la Vaga General i les retribucions i indemnitzacions corresponents als càrrecs polítics, a finalitats i causes socials. En concret, la moció insta a destinar aquests diners a l’increment de les polítiques socials municipals i a subvencions extraordinàries a entitats del tercer sector que actuen a la nostra ciutat, però deixa la decisió sobre el percentatge a destinar a cada un dels casos a una mesa conjunta entre equip de govern i representants dels treballadors i treballadores municipals. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada