dimarts, 10 d’abril del 2012

El Ple reconeix els drets de les persones afectades per les participacions preferents, a instància d’ICV-EUiA


També es va aprovar una moció dels ecosocialistes de suport a la vaga general


El Ple de Rubí va aprovar a la sessió ordinària del mes de març les dues mocions presentades pel grup municipal d’Iniciativa per Catalunya Verds – Esquerra Unida i Alternativa (ICV-EUiA).

A la primera, de suport a la vaga general, s’hi van sumar els dos partits de l’equip de govern, i ACR també va votar a favor. La moció també va posicionar les forces d’esquerres del consistori en contra de la reforma laboral. CiU i PP van votar en contra del text.

Pel que fa a les participacions preferents, la moció va acabar presentant-se per junta de portaveus, després de rebre el suport de tots els grups municipals del consistori. En aquest cas, es demanaven responsabilitats a les entitats bancàries per una “mala praxis” en la venda dels productes financers; i també que el consistori doni suport i informació als rubinencs i rubinenques afectats per aquests productes.

ICV-EUiA també es va sumar a la moció en defensa dels llocs de treball de l’Ajuntament, una moció presentada a petició dels sindicats majoritaris de l’administració pública. El text arriba davant la decisió del govern municipal de retallar un milió i mig d’euros del capítol I per al pressupost municipal d’aquest 2012. La moció compromet el govern a fer aquesta rebaixa sense rescindir cap contracte.


Va ser el Ple...
... de Sant Muç. Una vegada més, les obres d’urbanització de Sant Muç van ser tema de debat al Ple, i motiu de concentració a la plaça de l’Ajuntament. Tot i el llarg debat i els dubtes sobre la legalitat de la moció presentada pel PP es va acabar consensuant l’aturada del cobrament de la setena quota als veïns de Sant Muç mentre no es tingui clar la base sobre la qual s’ha de calcular.


L’ha dita grossa...
“No parlarem gaire d’aquest tema [de la reforma laboral] que avui juga el Barça”, Núria Climent, portaveu del grup municipal de CiU, amb la què està caient.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada