dimarts, 24 d’abril del 2012

ICV-EUiA reclama a la Generalitat el nou edifici de l’escola Pau Casals

El grup municipal estudia portar al Ple d’abril una moció per instar el Govern de la Generalitat a complir el compromís adquirit tant al Parlament com en el pacte de pressupostos



Iniciativa per Catalunya Verds – Esquerra Unida i Alternativa estudia portar al Ple municipal del mes d’abril una moció per instar la Generalitat “a complir amb els compromisos adquirits amb l’escola Pau Casals, i fer les inversions necessàries per a la renovació de l’edifici del centre”, com ha explicat la portaveu del grup, Marta Ribas.

El projecte de renovació de l’escola Pau Casals es treballa des de fa anys, i de fet, estava planificat per l’anterior Govern de la Generalitat (PSC-ICV-EUiA-ERC). El grup parlamentari d’ICV-EUiA va presentar al Ple sobre reactivació econòmica i retallades del passat 12 d’abril una resolució, on entre d’altres equipaments, es demanava la nova escola Pau Casals: “La resolució es va aprovar, però el portaveu del Govern ja va dir posteriorment que no compliria els compromisos inclosos”, explica Ribas, “es tracta d’un actitud insòlita i d’una manca de respecte a la institució”.

L’actual compromís dels Serveis Territorials d’Educació de la Generalitat és estudiar, junt amb els tècnics municipals, un paquet d’actuacions de millora provisionals. “Davant la petició de la regidoria d’Educació, ens plantegem donar el marge d’un mes perquè aquest compromís es concreti, i no presentar la moció de moment”. En tot cas, “el nostre objectiu continua sent la renovació completa de l’escola”, apunta la portaveu del grup municipal.

A hores d’ara “desconfiem totalment dels compromisos presos per la Generalitat de Catalunya, tant respecte el Pau Casals com respecte l’Escola El Bosc”, explica Marta Ribas. “Sabem que hi ha municipis on estan aplaçant o retirant finançament d’obres ja començades. I als fets em remeto: la construcció de l’escola Pau Casals ja era una de les prioritats incloses al pacte pressupostari signat per CiU i PP al Parlament, i ni tan sols així el compleixen”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada